Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 70g618kcal0g0g69.9g0g
Naudan Sisäpaisti3497g3846kcal769.3g3.5g104.9g0g
Sipuli (kuorittu)560g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Chili paprika punainen315g126kcal6.3g28.3g0g0g
Sokeri 35g142kcal0g34.9g0g0g
Suola, annos 3g56g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 35g112kcal5.2g6.4g4.5g13.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g2797g1007kcal50.4g179g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14728g12006kcal1677g558g377.6g45.2g
Valittu annoskoko7364g6003kcal838.5g279g188.8g22.6g
Annoskoko puolitettuna3682g3002kcal419.3g139.5g94.4g11.3g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729