Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)2000g7000kcal270g1312g58g64g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1800g769kcal60.8g86.4g18g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl696g919kcal91.2g2.1g57.8g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)360g1296kcal82.8g0g108g0g
Paprika punainen 240g70kcal2.3g10.8g1g4.6g
Purjosipuli, annos 20g80g15kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1600g5128kcal428.3g0g383g0g
Ketsuppi, Pirkka68g73kcal0.7g17g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14728g30780kcal1884.4g2904.4g1254.6g158g
Valittu annoskoko7364g15390kcal942.2g1452.2g627.3g79g
Annoskoko puolitettuna3682g7695kcal471.1g726.1g313.7g39.5g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158