Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 1800g1231kcal259.9g0g19.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Appelsiini, kuorittu 1200g565kcal6.7g106.8g3.6g25.2g
Salaatti, jäävuori tuore2400g240kcal26.4g19.2g4.8g24g
Kurkku 840g92kcal4.7g11.8g0.8g5.9g
Halloumi-juusto light, 100g600g1320kcal162g6g72g0g
Hunaja 84g278kcal0.4g67.9g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen84g158kcal0.4g38g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14736g7961kcal930.4g534g204.4g122.4g
Valittu annoskoko7368g3981kcal465.2g267g102.2g61.2g
Annoskoko puolitettuna3684g1990kcal232.6g133.5g51.1g30.6g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029