BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g2296g2310kcal68.9g321.4g84g20.7g
Sipuli (kuorittu)455g123kcal5.9g21.8g0.9g7.7g
Chili paprika punainen123g49kcal2.4g11g0g0g
Valkosipuli 70g76kcal5.5g11.4g0.4g1.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2450g4067kcal465.5g0g245g0g
Rypsiöljy 410g3621kcal0g0g409.5g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g875g1050kcal29.7g31.5g87.5g0g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14756g22591kcal1155.8g794.2g1654.6g59.8g
Valittu annoskoko7378g11296kcal577.9g397.1g827.3g29.9g
Annoskoko puolitettuna3689g5648kcal289g198.6g413.7g15g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=248537