Katkarapu-tomaattikeitto

Kuori ja hienonna sipulit sekä chili ja kuullota öljyssä, lisää kalaliemi, tomaattimurska ja pavut ja kypsennä miedolla lämmöllä 15 minuuttia.

Lisää mausteet ja kerma ja lopuksi katkaravut.

Anna kiehahtaa, mutta älä keitä enää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2625g919kcal42g181.1g2.6g36.8g
Tomaattimehu Valio1750g350kcal17.5g70g0g0g
Kalaliemikuutio 19g59kcal1.9g6.5g2.7g0.2g
Sipuli 263g79kcal3.3g12.6g0.5g4.5g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Chili, vihreä, tuore , annos 15g26g12kcal0.5g2.1g0.1g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)700g595kcal7g24.5g49g0g
Katkarapu 945g646kcal136.5g0g10.4g0g
Rypsiöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g998g948kcal79.8g139.6g7g79.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14756g7601kcal582.6g884.2g180g244.8g
Valittu annoskoko7378g3800kcal291.3g442.1g90g122.4g
Annoskoko puolitettuna3689g1900kcal145.7g221.1g45g61.2g
Arvot/100g100g52kcal3.9g6g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=394378