Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g75g546kcal0.7g0.7g59.8g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g112g381kcal2.2g3.4g40.4g0g
Kookoshiutale 26g173kcal2.1g1.7g16.9g4.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 419g162kcal0.7g34.2g0.4g6.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.4kcal0.1g1.2g0.1g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g75g456kcal14.2g3.7g41.1g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 30g202kcal8g2.1g17.3g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1476g3849kcal56g94g352g28.6g
Valittu annoskoko738g1925kcal28g47g176g14.3g
Annoskoko puolitettuna369g962kcal14g23.5g88g7.2g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313976