Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g188g53kcal1.1g11.2g0.4g4.7g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu5.6g4.5kcal0.1g1g0g0.1g
Lehtiselleri 15g1.9kcal0.2g0.2g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%38g60kcal1g1g5.6g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl19g14kcal0.8g1.5g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1476g485kcal8.8g47.6g28.6g12.2g
Valittu annoskoko738g243kcal4.4g23.8g14.3g6.1g
Annoskoko puolitettuna369g121kcal2.2g11.9g7.2g3.1g
Arvot/100g100g33kcal0.6g3.2g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944