Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g361g448kcal16.2g90.2g2.2g3.6g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g271g349kcal56.3g0g13.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g50g13kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g45g86kcal15.3g0.7g2.3g0g
Mustapippuri 6.3g18kcal0.7g2.4g0.2g1.7g
Paprikajauhe 5.4g17kcal0.8g1g0.7g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1476g1862kcal179.8g193.4g38g16.2g
Valittu annoskoko738g931kcal89.9g96.7g19g8.1g
Annoskoko puolitettuna369g466kcal45g48.4g9.5g4.1g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416