Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali68g14kcal0.8g2.3g0.1g1.4g
Punajuuri 79g30kcal0.8g5.4g0.2g2g
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.5g0.2g1.1g
Porkkana 68g22kcal0.4g3.8g0.1g1.7g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]38g129kcal4.6g0g14.2g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 113g314kcal11.7g9.1g26g0.2g
Sitruuna kuorittu 6.8g2.8kcal0g0.1g0.1g0.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)5.1g5.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1476g1224kcal42.4g81g81.8g14.6g
Valittu annoskoko738g612kcal21.2g40.5g40.9g7.3g
Annoskoko puolitettuna369g306kcal10.6g20.3g20.5g3.7g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209