Kasvisminestrone ohran ja peston kera

Liota ohrasuurimoita 3 tuntia, valuta, keitä 25 minuuttia.

Leikkaa n. 1 cm kuutioiksi sipuli, 2 sellerin vartta, peruna ja kesäkurpitsa.

Laita kattilaan muut paitsi kesäkurpitsa.

Lisää karkeasti suikaloitu keräkaali ja kasvisliemi.

Kun keitto kiehuu, lisää kesäkurpitsa.

Laske lämpöä ja keitä 15 minuuttia välillä hämmentäen.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Sekoita yleiskoneessa pestoaineet eli 15 lehteä basilikaa, 2 valkosipulin kynttä ja 8 rkl kuumaa keitinlientä.

Tee tasaista tahnaa.

Kaada pesto kattilaan ja lisää ohrasuurimot.

Sekoita, tarkista maku ja koristele tarjoiluastia lirauksella oliiviöljyä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo 45g145kcal3.7g28.5g0.9g3.4g
Keräkaali, 100g56g14kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Kasviliemivalmiste. (Pirkka), annos 10g11g23kcal1.7g2.8g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.4g0.1g1.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka56g6.2kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g56g34kcal0.8g7.3g0.1g0.5g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Kesäkurpitsa, tuore113g19kcal0.7g2.8g0.5g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1476g644kcal18.4g100g16.2g17.8g
Valittu annoskoko738g322kcal9.2g50g8.1g8.9g
Annoskoko puolitettuna369g161kcal4.6g25g4.1g4.5g
Arvot/100g100g44kcal1.2g6.8g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411389