Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g350g629kcal66.4g0g42g0g
Kananmuna kuoreton 48g69kcal6g0.1g4.9g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)153g382kcal30.6g0.8g26g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g87g20kcal1.2g3g0.3g0g
Kalkkunaleike (Snellman)70g63kcal11.9g1g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.3kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1477g2343kcal233g12.8g149g1g
Valittu annoskoko739g1172kcal116.5g6.4g74.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna369g586kcal58.3g3.2g37.3g0.3g
Arvot/100g100g159kcal15.8g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=216398