Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 132g17kcal1.5g1.3g0.3g1.6g
Luumutomaatti pirkka, 83g88g18kcal0.5g3.3g0.3g5.3g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Kurkku 88g10kcal0.5g1.2g0.1g0.6g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g162g308kcal40.6g0g16.2g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g120g72kcal0.5g18g0.1g1.7g
Kananmuna, keitetty 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1477g1153kcal112.8g53.2g54g20.2g
Valittu annoskoko739g576kcal56.4g26.6g27g10.1g
Annoskoko puolitettuna369g288kcal28.2g13.3g13.5g5.1g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340