Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g70g246kcal37.1g21.2g0.6g4.5g
Vesi, vesijohtovesi 157g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g437g118kcal5.7g18.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1477g947kcal89.6g89.4g20.8g11.4g
Valittu annoskoko739g473kcal44.8g44.7g10.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna369g237kcal22.4g22.4g5.2g2.9g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6.1g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630