Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 69g225kcal7g45.6g0.8g2.3g
Herne 83g57kcal4.2g7.8g0.3g2.6g
Maustekurkku sokerisuolattu 79g16kcal0.5g2.4g0.1g1.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g208g42kcal1.3g7.9g0.6g2.9g
Maissi, purkki Rainbow66g40kcal1.3g6.3g1g0g
Valkosipuli 3.3g3.6kcal0.3g0.5g0g0.1g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 21g47kcal2.9g0.4g3.8g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 208g192kcal32.9g5.2g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1477g1250kcal101g152.8g21.6g19g
Valittu annoskoko739g625kcal50.5g76.4g10.8g9.5g
Annoskoko puolitettuna369g313kcal25.3g38.2g5.4g4.8g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175221