Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g98g41kcal1.6g8.4g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 50g17kcal0.6g2.7g0.1g1.5g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)13g44kcal1.7g8.2g0.4g0.8g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g10g32kcal5.2g2.8g0.1g1.6g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka75g20kcal1.4g3.1g0.1g1.8g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 375g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1477g419kcal22.6g56.8g9.8g13.4g
Valittu annoskoko739g209kcal11.3g28.4g4.9g6.7g
Annoskoko puolitettuna369g105kcal5.7g14.2g2.5g3.4g
Arvot/100g100g28kcal1.5g3.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207436