Jauhelihapasta kalkkunasta ja kesäkurpitsasta

Pese ja leikkaa suuren kesäkurpitsan päätykovat pois.

Suikaloi pituussuunnassa omenankuorintaveitsellä nauhapastan paksuiseksi koko kurpitsa.

Puolita kaikki pestyt kirsikkatomaatit (1/2 rasiaa), silppua sipulit ja valkosipulinkynnet.

Laita pannulle öljy, kuumenna se ja paista siinä kalkkunanjauheliha.

Lisää sipulit ja tomaattipyree.

Lisää mausteet, suola, tomaatit ja ketsuppi kun sipulitkin ovat kypsyneet ja viimeiseksi kesäkurpitsaviipaleet.

Paista vielä muutama minuutti kunnes kesäkurpitsasuikaleet ovat pehmeitä ja taipuvaisia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 369 grammaa

Mei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2667g481kcal14.9g66.7g10.7g18.7g
Kirsikkatomaatti, 50g833g167kcal5g31.7g2.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g233g173kcal10.5g30.1g0.5g0g
Kalkkunan Jauheliha (Kariniemi), annos 400g2667g3707kcal506.7g0g186.7g0g
Heinz ketsuppi120g122kcal1.1g28.7g0.1g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 13g37kcal1.5g5.1g0.4g3.5g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g13g49kcal1.7g8.3g0.9g0g
Basilika, kuivattu 13g34kcal1.9g2.7g0.5g5.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g67g69kcal5.3g10.9g0.4g1.3g
Sipuli, kokonainen 50g667g180kcal8.7g32g1.3g4.7g
Rypsiöljy 67g590kcal0g0g66.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14760g11218kcal1114.6g432.4g541.4g67.2g
Valittu annoskoko7380g5609kcal557.3g216.2g270.7g33.6g
Annoskoko puolitettuna3690g2805kcal278.7g108.1g135.4g16.8g
Arvot/100g100g76kcal7.6g2.9g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325696