Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 1400g491kcal64.7g27.3g4.2g35g
Kukkakaali 1600g385kcal29g35.2g4.8g36.8g
Oivariini, 75112g762kcal1.1g1.1g84g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt800g368kcal25.6g38.4g12g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu240g302kcal26.4g0.7g21.6g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g700g2100kcal182g14g147g0g
Kesäkurpitsa800g136kcal3.2g20g4.8g5.6g
Tumma soijarouhe, risetti400g1146kcal200g136g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14764g12204kcal1088.4g713.4g567.6g163.2g
Valittu annoskoko7382g6102kcal544.2g356.7g283.8g81.6g
Annoskoko puolitettuna3691g3051kcal272.1g178.4g141.9g40.8g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096