Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 3996g2528kcal119.9g191.8g139.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)1598g2014kcal175.8g4.8g143.8g0g
Rypsiöljy 180g1590kcal0g0g179.8g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1438g5035kcal50.3g1165.1g14.4g43.2g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.7g0g0.3g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g60g240kcal0g59.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g23022kcal698.2g2887.4g955.6g87g
Valittu annoskoko7392g11511kcal349.1g1443.7g477.8g43.5g
Annoskoko puolitettuna3696g5756kcal174.6g721.9g238.9g21.8g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121300