Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g4009g4410kcal320.7g801.8g0g200.4g
Punajuuri, keitetty, suolaton 2813g1102kcal28.7g198.1g5.6g71.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 317g2799kcal0g0g316.5g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Riisijauhoseos, gluteeniton 211g735kcal5.3g170.1g1.2g6.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g18229kcal716.8g2360g648g565.4g
Valittu annoskoko7392g9114kcal358.4g1180g324g282.7g
Annoskoko puolitettuna3696g4557kcal179.2g590g162g141.4g
Arvot/100g100g123kcal4.8g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390