Hirvenliha kebab

Vaivaa liha ja mausteet oikein huolellisesti.

(itse käytän pippurisekoitusta 15ml musta ja valkopippurin sijasta, tuota ei vain löytynyt listalta)

Jaa taikina kahtia ja muotoile niistä tiiviit pötköt, laita pötköjen ympärille muutama kierros foliota ja väännä päistä tiukaksi paketiksi.

Tee folioon veitsenkärjellä muutama pieni reikä josta ylimääräinen neste pääsee paistaessa ulos.

Nosta paketit uuniritilälle (muista laittaa pelti alle, johon neste saa tippua)

Paista n.110 asteisessa uunissa n. 4tuntia, anna vetäytyä foliossa ennen leikkuuta.

Lisukkeeksi salaattia ja/tai riisiä ja kebab kastiketta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis7007g7847kcal1541.5g0g210.2g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 280g196kcal3.5g31.7g3.5g10.9g
Mustapippuri 21g59kcal2.3g8.1g0.7g5.6g
Valkopippuri 14g40kcal1.5g5.9g0.3g3.7g
Valkosipulijauhe, annos 3g42g145kcal4.2g32g1.1g0g
Paprikajauhe 14g45kcal2.1g2.6g1.8g5.2g
Curryjauhe (-), annos 5g7g23kcal0.7g3.5g0.7g0.7g
Oregano, kuivattu 7g21kcal0.8g1.5g0.7g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g16752kcal3113.2g170.6g438g58.2g
Valittu annoskoko7392g8376kcal1556.6g85.3g219g29.1g
Annoskoko puolitettuna3696g4188kcal778.3g42.7g109.5g14.6g
Arvot/100g100g113kcal21.1g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318485