Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)875g945kcal201.3g0g15.8g0g
Vesi4202g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g98g98kcal2g4.4g7.8g0.9g
Curryjauhe (-), annos 5g35g114kcal3.5g17.5g3.5g3.5g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
KEITTOJUURES Apetit pakaste700g182kcal6.3g33.6g2.1g16.1g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g350g1261kcal42g255.6g5.3g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g490g392kcal14.2g52.9g9.3g18.6g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g280g1177kcal5.6g8.1g126.1g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g8526kcal559g777.8g341.2g90.2g
Valittu annoskoko7392g4263kcal279.5g388.9g170.6g45.1g
Annoskoko puolitettuna3696g2132kcal139.8g194.5g85.3g22.6g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387