Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 3733g593kcal28g74.7g3.7g74.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1120g227kcal6.7g42.6g3.4g15.7g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g747g202kcal9.7g35.8g1.5g12.7g
Nokkonen 149g65kcal8.8g1.9g1g6.1g
Oliiviöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)37g97kcal4.9g4.5g6.7g0.1g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g747g127kcal11.9g20.2g0g10.1g
Vesi, vesijohtovesi 747g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g4602kcal140g359.4g256.6g238.8g
Valittu annoskoko7392g2301kcal70g179.7g128.3g119.4g
Annoskoko puolitettuna3696g1151kcal35g89.9g64.2g59.7g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738