Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 60g44kcal7.8g0.7g0.2g4.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g491g363kcal22.1g63.3g1g0g
Ruokasuola jodioitu 12g0.3kcal0.1g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha1402g2384kcal266.4g0g140.2g0g
Sipuli (kuorittu)193g52kcal2.5g9.3g0.4g3.3g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.684g2393kcal90.9g464.9g16.4g26g
Vesi1052g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow98g884kcal0g0g98.2g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow526g79kcal10g8.9g0.5g12.6g
Xtra salaattitonnikala öljyssä1262g3281kcal227.2g6.3g252.4g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.561g1565kcal168.3g8.4g95.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1052g214kcal6.3g40g3.2g14.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g22518kcal1603.2g1203.6g1215.8g121.4g
Valittu annoskoko7392g11259kcal801.6g601.8g607.9g60.7g
Annoskoko puolitettuna3696g5630kcal400.8g300.9g304g30.4g
Arvot/100g100g152kcal10.8g8.1g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413