Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen6.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kukkakaali 18g4.2kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Parsakaali brokkoli 17g6kcal0.8g0.3g0.1g0.4g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1.6g5.3kcal0.3g0g0.5g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)1.9g7.2kcal0.5g0g0.5g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g13g31kcal2.2g0g2.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g171kcal9.4g3.2g13g1.8g
Valittu annoskoko74g86kcal4.7g1.6g6.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g43kcal2.4g0.8g3.3g0.5g
Arvot/100g100g116kcal6.3g2.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977