Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.3g22kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste3.1g11kcal0.9g0.1g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)13g34kcal2g0.1g2.9g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g9g1.3kcal0.2g0g0g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 6.3g2.2kcal0.3g0.1g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 13g5.7kcal0.4g0.6g0.2g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste6.3g23kcal1.8g0.1g1.8g0g
Basilika, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.9g3.7kcal0g0g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g316kcal14.4g10.8g24.2g1g
Valittu annoskoko74g158kcal7.2g5.4g12.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g79kcal3.6g2.7g6.1g0.3g
Arvot/100g100g213kcal9.7g7.3g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100