Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 24g49kcal3.1g0.1g4.1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK26g42kcal5.5g0.1g23.6g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)4.7g16kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g224kcal20.2g2.2g57.6g0.6g
Valittu annoskoko74g112kcal10.1g1.1g28.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g56kcal5.1g0.6g14.4g0.2g
Arvot/100g100g151kcal13.6g1.5g38.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832