Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g32kcal3.7g0g2g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.2g0kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow16g5.5kcal0.2g1.1g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.8g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g23g79kcal3g15.9g0.4g1.5g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g269kcal14.4g35.4g8g3.2g
Valittu annoskoko74g134kcal7.2g17.7g4g1.6g
Annoskoko puolitettuna37g67kcal3.6g8.9g2g0.8g
Arvot/100g100g181kcal9.7g23.9g5.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145