ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g70g144kcal12.7g0g10.6g0g
Fariinisokeri2.1g8.5kcal0g2.1g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g1.6g5kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g316kcal25.4g6.6g21.2g0g
Valittu annoskoko74g158kcal12.7g3.3g10.6g0g
Annoskoko puolitettuna37g79kcal6.4g1.7g5.3g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307