Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 1.2g4.1kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 6.3g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Hapankaali 25g7kcal0.3g1.1g0g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste13g3.1kcal0.1g0.6g0g0.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen13g17kcal2.4g0g0.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g80kcal5.8g6.4g3g2.2g
Valittu annoskoko74g40kcal2.9g3.2g1.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna37g20kcal1.5g1.6g0.8g0.6g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.3g2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417