Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 4.6g19kcal0g4.6g0g0g
Raparperi 13g4.4kcal0.1g0.7g0g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.6g5.5kcal0g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g58kcal0.2g13.2g0g0.4g
Valittu annoskoko74g29kcal0.1g6.6g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g14kcal0.1g3.3g0g0.1g
Arvot/100g100g39kcal0.1g8.9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516