Jauhelihamureke (viherpippurikoskenlaskija)

-800g paistijauhelihaa
-2 kananmunaa
-1prk kermaviiliä
-4 valkosipulinkynttä
-sipulirouhetta
-tabascoa
-musta-ja valkopippuria
-jauhelihamaustetta
-viherpippuri-koskenlaskijaa

Sekoita nämä kiinteäksi kasaksi ja pudota "möykky" leivinpaperin päälle, joka on siis pellin päällä.

Painele taikina pellin kokoiseksi levyksi.

Leikkaa koskenlaskijapaketista noin puolet viipaleiksi ja aseta ne taikinalevyn etureunaan.

Lähde kääntämään taikinaa rullalle leivinpaperia apunakäyttäen.

Eli nosta paperia ja vedä sitä itseäsi kohden, jotta taikina menee rullalle.

Sitten kun rulla on valmis, taputtele päät umpeen.

Paista uunissa 200'c/45min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Timopaan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto6.9g19kcal1.3g0g1.5g0g
Sipuli (käsittelemätön)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kermaviili, maustamaton (Valio)11g13kcal0.3g0.4g1.1g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl6g7.8kcal0.8g0g0.5g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g44g74kcal8.8g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g233kcal22.6g1.4g15g0.2g
Valittu annoskoko74g116kcal11.3g0.7g7.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna37g58kcal5.7g0.4g3.8g0.1g
Arvot/100g100g157kcal15.2g0.9g10.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=30816