Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Kukkakaali 8.3g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kalkkuna 8.3g16kcal2.6g0g0.6g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juuriselleri 6.3g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.4g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g48kcal6g2.4g1.2g1.2g
Valittu annoskoko74g24kcal3g1.2g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g12kcal1.5g0.6g0.3g0.3g
Arvot/100g100g32kcal4g1.6g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309