Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)6.2g20kcal0.7g3.9g0.1g0.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 31g40kcal6.5g0g1.6g0g
Paprika punainen 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)3.1g5kcal0.2g0.1g0.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%1.9g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g1.2g3.6kcal0.6g0.4g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Tomaatti 16g3.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g170kcal17.4g11.4g5.6g2.2g
Valittu annoskoko74g85kcal8.7g5.7g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna37g43kcal4.4g2.9g1.4g0.6g
Arvot/100g100g115kcal11.8g7.7g3.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550