Jaakon jyväleipä

Lisäksi suolaa 1,5tl ja hiivaa 0,25 tl. Sekoita, odota 18h. Taittele leiväksi, nostata 2h. Laita kattila uuniin ja ämmitä uuni 250 asteeseen.

Paista 30min kattilassa kannen alla ja 15-30min ilman kantta.

(Laheys no-knead bread)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Kallisx
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1g
Auringonkukansiemen 7.5g45kcal1.7g0.9g3.7g0.4g
Kurpitsansiemenet, kuivattu5.3g28kcal1.3g0.9g2.4g0.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 2.2g15kcal0.6g0.2g1.3g0.3g
Kaurahiutale 3g11kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Vesi26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g404kcal14.2g49.4g16g4.4g
Valittu annoskoko74g202kcal7.1g24.7g8g2.2g
Annoskoko puolitettuna37g101kcal3.6g12.4g4g1.1g
Arvot/100g100g272kcal9.6g33.2g10.8g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335316