Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)8.8g10kcal2g0g0.2g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g1g1kcal0g0g0.1g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g3.5g13kcal0.4g2.6g0.1g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g4.9g3.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g2.8g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana148g85kcal5.4g7.8g3.6g1g
Valittu annoskoko74g43kcal2.7g3.9g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g21kcal1.4g2g0.9g0.3g
Arvot/100g100g58kcal3.6g5.3g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336387