Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.2g0g0.2g
Lanttu 3.7g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Ruokakerma Valio 5%16g9kcal0.2g0.4g0.8g0g
Oltermanni, perinteinen5g18kcal1.2g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g101kcal3.8g10.6g4.4g1.8g
Valittu annoskoko74g51kcal1.9g5.3g2.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g25kcal1g2.7g1.1g0.5g
Arvot/100g100g68kcal2.6g7.1g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341207