Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 38g6kcal0.3g0.7g0g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Nokkonen 1.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g7.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g46kcal1.4g3.4g2.4g2.4g
Valittu annoskoko74g23kcal0.7g1.7g1.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna37g12kcal0.4g0.9g0.6g0.6g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.3g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738