Bataatti-vuohenjuustokeitto

Keitä/hauduta tomaattikmurskaa ja sokeria hyvän aikaa, sillä sen maku paranee haudutuksesta.

Keitä bataatti ja lisää kasvisliemikuutio.

Soseuta keitto ja sekoita sekaan vuohenjuusto.

Lisää nestettä, jos keitto on liian sakeaa.

Jos pidät vuohenjuustosta, valitse voimakas juusto, niin se maustaa keiton kunnolla, vaikka sitä tuleekin vähän.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2378 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 19g15kcal0.3g3.2g0g0.6g
Vesi41g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto Sainte Maure1.6g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 6.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g61kcal1.2g7.4g2.6g1.4g
Valittu annoskoko74g31kcal0.6g3.7g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g15kcal0.3g1.9g0.7g0.4g
Arvot/100g100g41kcal0.8g5g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373219