Välimeren leipä

Tee normaali leipä taikina, sekoita joukkoon oliivit, tomaatit ja artisokat, jätä muutama pinnalle koristeeksi.

Mausta taikina maun mukaan esim basilikalla, rosmariinilla ja oreganolla.

Laita leivinpaperi syvälle uunipellille ja kaavi taikina tasaisesti pellille.

Paista n. 225 ast. 30-40 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Deidre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.6g0.2g0.5g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g16g53kcal2g10.5g0.3g0.8g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Aurinkokuivattu tomaatti basilika&oregano (Fontana), annos 50g1.8g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Viipaloitu vihreä oliivi, Rainbow1.8g3kcal0g0.1g0.3g0g
Oliiviöljy 1g8.6kcal0g0g1g0g
Miniluumutomaatti, espanjalainen (Pirkka), annos 250g10g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Latva-artisokan sydän suolaliemessä (Lidl), annos 100g9g2.9kcal0.2g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g248kcal8g45g3.6g2.8g
Valittu annoskoko75g124kcal4g22.5g1.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna37g62kcal2g11.3g0.9g0.7g
Arvot/100g100g166kcal5.4g30.2g2.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108478