Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 26g7.9kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Parsakaali brokkoli 22g7.7kcal1g0.4g0.1g0.5g
Sipuli 4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Creme bonjour 14% valkosipuli13g22kcal1g0.3g1.8g0g
Juusto, Arla Kadett 5%8.8g17kcal3g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g112kcal10.6g4.6g4.8g2.2g
Valittu annoskoko75g56kcal5.3g2.3g2.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna37g28kcal2.7g1.2g1.2g0.6g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.1g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697