Pyttipannu

Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Palvikinkku HK 3%4.4g4.4kcal0.8g0g0.1g0g
Paprika punainen 5.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Atria kevyt Perhenakki13g21kcal1.3g1g1.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g163kcal6.2g16.6g7.4g1.6g
Valittu annoskoko75g82kcal3.1g8.3g3.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna37g41kcal1.6g4.2g1.9g0.4g
Arvot/100g100g109kcal4.2g11.1g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228055