Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)55g18kcal1.8g2.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.5g19kcal0.6g3.8g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl8.2g29kcal1.1g4.6g0.6g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g147kcal8.6g21.8g2.6g2g
Valittu annoskoko75g73kcal4.3g10.9g1.3g1g
Annoskoko puolitettuna37g37kcal2.2g5.5g0.7g0.5g
Arvot/100g100g99kcal5.8g14.6g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534