Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.7g2.9kcal0.3g0.4g0g0g
Hiiva, 50g2.2g1.3kcal0.3g0g0g0g
Sokeri2.1g8.5kcal0g2.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.9g2.7kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.4g9.9g0.2g0.5g
Margariini 80% keskiarvo2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki22g12kcal1.9g1.1g0g0g
Sokeri 5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)4.4g10kcal0.6g0g0.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 8.7g2.3kcal0g0.1g0.1g0.2g
Rusina2.6g7.2kcal0.1g1.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g277kcal9.4g43.4g6.6g2.4g
Valittu annoskoko74g139kcal4.7g21.7g3.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna37g69kcal2.4g10.9g1.7g0.6g
Arvot/100g100g186kcal6.3g29.2g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434