Kaalilaatikko

Keitä pienistetty kaali lihaliemellä maustetussa vedessä.

Keitä 2 dl riisiä vedessä, ota lisäksi kaalin keitinlientä.

Paista ja mausta sipulit ja jauhelihat.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja tarkista maku.

Kaada kahteen isoon uunivuokaan.

Laita pinnalle voi nokareita.

Paista 175-200:ssa pari tuntia.

Laita osaksi aikaa folio päälle kuivumisen ja palamisen estämiseksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6.7g15kcal1.2g0g1.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 12g27kcal2.2g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)5.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Puuroriisi2.9g10kcal0.2g2.2g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl3.4g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.7g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.5g3.7kcal0g0g0.4g0g
Kaali, valkokaali25g5.3kcal0.3g0.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g149kcal8.4g7g9.6g1.4g
Valittu annoskoko75g75kcal4.2g3.5g4.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna37g37kcal2.1g1.8g2.4g0.4g
Arvot/100g100g100kcal5.6g4.7g6.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433978