Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 55g15kcal0.7g2.2g0.1g1.1g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 40% rasvaa 0.8g2.9kcal0g0g0.3g0g
Piirakkataikina Sunnuntai16g58kcal0.8g5g3.9g0.3g
Siirappi, tumma1.2g3.7kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g160kcal3g16.4g8.6g2.8g
Valittu annoskoko74g80kcal1.5g8.2g4.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna37g40kcal0.8g4.1g2.2g0.7g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87903