Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.2g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Ketsuppi, Felix1.1g1kcal0g0.2g0g0g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle13g16kcal0.8g2.5g0.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g219kcal22g6.2g12g1.2g
Valittu annoskoko74g110kcal11g3.1g6g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g55kcal5.5g1.6g3g0.3g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630