Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 19g36kcal3.2g1g2.1g0.1g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)9g15kcal0.8g0.4g1.2g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g17g6.1kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Becel juokseva, annos 10g0.7g4.6kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g19g62kcal2.3g12.2g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g248kcal13.2g29.8g8.6g4g
Valittu annoskoko75g124kcal6.6g14.9g4.3g2g
Annoskoko puolitettuna37g62kcal3.3g7.5g2.2g1g
Arvot/100g100g167kcal8.9g20g5.8g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173007