Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 35g10kcal0.2g1.9g0.1g0.7g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras7g23kcal1g4.1g0.2g0.6g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g11g11kcal0.9g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g89kcal4.4g15.4g0.6g2.8g
Valittu annoskoko75g45kcal2.2g7.7g0.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna37g22kcal1.1g3.9g0.2g0.7g
Arvot/100g100g60kcal3g10.3g0.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374