Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g16g25kcal2.2g0.4g1.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.6kcal0.2g1.8g0g0.1g
Porkkana, tuore8.2g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Selleri, annos 50g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.6g0.6kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g75kcal4.8g5.6g3.2g0.6g
Valittu annoskoko74g37kcal2.4g2.8g1.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna37g19kcal1.2g1.4g0.8g0.2g
Arvot/100g100g50kcal3.2g3.8g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355915