Kasvissosekeitto

Pilko porkkanat, perunat ja sipuli pienemmiksi ja laita kiehuvaan veteen.

Lisää 1 kasvisliemikuutio.

Kun kasvikset ovat kypsiä, kaada suurin osa keitinvedestä pois, jätä kuitenkin tilkka (n.0.5-1dl).

Soseuta sauvasekoittimella pehmeäksi keitoksi.

Lisää ruokakermaa n.1,5-2dl ja anna hautua hetki miedolla lämmöllä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Jatska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g34g10kcal0.2g2g0.1g0.8g
Peruna, vanha, kuorittu 28g21kcal0.5g4.4g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)10g5.7kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g76kcal1.6g13.8g1.4g2.4g
Valittu annoskoko75g38kcal0.8g6.9g0.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna37g19kcal0.4g3.5g0.4g0.6g
Arvot/100g100g51kcal1.1g9.2g0.9g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90305